Laatste keer
8 oktober 2024 - Machynlleth, Verenigd Koninkrijk
8 Oktober,
Oktober is een maand met ook weer een paar belangrijke datums. Neem vandaag 8 Oktober, Zuus haar verjaardag 🎂 ze word alweer 38. Gefeliciteerd Meis. 12 Oktober onze 🤵🏼♂️👰🏼 trouwdag 40 jaar dit jaar en de rede dat we 6 weken weg zijn. 23 Okober de verjaardag 🎂 van mijn pa hij word 94 en dan de laatste 26 Oktober de trouwdatum van mijn pa en ma, helaas is mijn ma 🥲 er niet meer anders waren ze 68 jaar getrouwd geweest.
Het is was dag vandaag. Na het gebruikelijk ochtend ritueel start Gerard de Motor van Ons Kampertje en verlaten we deze prachtige plek en tuffen richting wasserette 🧺 schoon ondergoed is neigend momenteel. Nu blijkt deze wasserette in een straatje te zitten waar je niet kan parkeren, we rijden door opzoek naar een parkeerplek. Dan rijd Gerard een straat in waar we in vast lopen deze straat staar vol met auto’s 🚙 🚗 en zo smal is dat we er niet door kunnen. Het is een soort van T splitsing dus in de achteruit en proberen Ons Kampertje te keren. Ik geef Gerard aanwijzingen zodat hij niet per ongeluk ergens tegen aan rijd als er ineens een mevrouw Gerard ook aanwijzingen gaat geven. Dan zegt ze met zijn 2en gaat het beter dan alleen, het was een Nederlandse.
We besluiten deze wasserette maar voor gezien te houden en een ander op te zoeken. We vinden er een bij de Texaco pomp, kan Gerard gelijk Ons Kampertje vol gooien. Je ziet nooit iemand bij die wasmachines maar als ik Gerard lijd om Ons Kampertje zo goed mogelijk te parkeren zodat deze niemand in de weg staat komt er ineens een man aan die de grootste wasmachine vult. Kak denk ik, gelukkig heb ik genoeg aan de 8 kilo wasmachine. Helaas gebruikt hij ook de droger en moeten we daar opwachten. Het spul wat niet in de droger mag al ik al vast uit de machine en hang dit aan het hen in de zon ☀️.
Het is trouwens raar weer waar we vandaan komen schijn de zon ☀️ volop onderweg regen 🌧 en nu weer zon ☀️. Oordeel,dat alles nu wel mooi droog is.
Na de was tuffen we weer verder naar onze volgende overnachtingsplek. Onderweg komen we door dropjes die nog uit de Romeinse tijd komen lijkt het wel. Wales is ook prachtig we kronkelen door prachtige vergezichten. Vinden onze plek en installeren Ons Kampertje en gaan dan op verkenningen. Ook hier is het 🌧 en ☀️ nemen dus voor de zekerheid de paraplu ☂️ mee. Dit blijkt een goede zet te zijn want het gaat regen 🌧. Boda vind dit niet heel eer fijn en probeert bij elke winkel naar binnen te gaan. Het gaat behoorlijk hard regen dus maar even schuilen in een portiek. Ik kijk op buienradar en het blijkt zeker nog een uur te 🌧. We gaan naar een pub de The Red Lion om wat te drinken maar uiteindelijk blijven we ook eten. Ik vegetarische lasagne deze was echt lekker en Gerard een 🍔 met patat 🍟 deze was ook goed. Boda heeft zich weer keurig gedragen in de pub en we zijn droog bij Ons Kampertje gekomen.
Ben en Karin:9 oktober 2024Gefeliciteerd met Zsuus, Ilse en Gerard, drukke maand oktober, maar een kleine rectificatie Pa en Ma zouden dit jaar 68 jaar getrouwd zijn anders waren wij er al, en dat was in die tijd niet in de mode🤣
Ilse:9 oktober 2024Type foutje zus ik ga het gelijk corrigeren 🤣
Karin:9 oktober 2024Nog een vraagje, Pa wil weten wanneer jullie voet op geboortegrond zetten🤷♀️
Ilse:9 oktober 2024Als alles mee zit 16 Oktober